Selecteer een pagina

Welkom bij Connecting Ambitions

Goede nieuwe collega’s vinden in ons vakgebied is moeilijk, hoor ik opdrachtgevers vaak zeggen. Veel middelgrote en grote bedrijven hebben moeite met het aantrekken van talent in data- & customer driven | digital & tech posities. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het realiseren van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. En die snappen wij. Omdat goed recruitment een vak is.

 

ONZE KRACHT

In al onze gesprekken staat de mens achter de professional en onze opdrachtgevers centraal. Aan de basis ligt ruim 25 jaar werkervaring in verschillende (commerciële) posities binnen de zakelijke dienstverlening. Opererend op het snijvlak van data, klantinzicht en technologie. Daarmee zijn wij van waarde geweest voor klanten in diverse branches variërend van Finance, Energie, Leisure, Retail en Automotive tot non-profit en Fondsenwerving. En die inhoudelijke kennis en ervaring komen goed van pas bij het maken van succesvolle connecties tussen kandidaten en opdrachtgever. Gelardeerd met onze persoonlijke, betrouwbare en ‘no-nonsense’ aanpak.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

[gslogo id=1]

Focus en Toewijding

We gaan net een stap verder en dat leidt tot ‘matches op maat’.

Doortastendheid

Omdat grondig doorvragen pas écht informatie oplevert.

Slagkracht

Efficiëncy door korte lijnen en een groot, relevant netwerk.

Energie & Drive

Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Over ons

Het verschil maken in iemands carrière of een succesvolle bijdrage leveren aan de groei van een team/organisatie, dat geeft ons een kick!

Aan de basis van een succesvolle bemiddeling ligt kennis op inhoud, het kunnen doorgronden van mensen en het bieden van een prettige en doeltreffende begeleiding langs een persoonlijk, relevant en communicatief kompas. Wij weten vaak al in een vroeg stadium wie er open staan voor een volgende carrièrestap naar jouw team en organisatie. Wij stellen het zoekprofiel op en gaan direct aan de slag.

Over mij

Meer dan 25 jaar heb ik B2C bedrijven begeleid in vraagstukken m.b.t. het verhogen van klantwaarde. O.a. door data, klantinzicht en processen te optimaliseren en techniek daarop aan te laten sluiten. De ervaring in het samenwerken en aansturen van vakexperts binnen deze disciplines komen mij nu als recruiter zeer goed van pas. Maar ook het bouwen en onderhouden van klantrelaties is een belangrijke rode draad in mijn werk.

Ik ben er trots op in de afgelopen periode de beste professionals, zowel in interim als in vaste posities, te hebben geplaatst bij organisaties actief in o.a. Media, Energie, Retail, Automotive, Finance, Fondsenwerving en non-profit.

Onze Dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd in posities binnen het domein van data & customer driven marketing, CRM, digital & tech en bemiddelen zowel voor interim-opdrachten als voor vaste functies. 

Voor kandidaten

Wij begeleiden jou als kandidaat op een persoonlijke, open en deskundige manier.
In ons intake-gesprek komen jouw talenten en wensen uitgebreid aan bod als ook de functie, gevraagde competenties, type organisatie, cultuur en toekomst- of groeiperspectief.

Wij introduceren je bij de opdrachtgever aan de hand van onze voordracht en blijven tijdens het recruitmentproces het vaste aanspreekpunt voor vragen en feedback.

Tot de inkt van het arbeidscontract is opgedroogd. En natuurlijk houden we contact met je over je nieuwe ervaringen!

Voor opdrachtgevers

Wij stellen ons netwerk open om effectief en efficiënt de juiste kandidaat te vinden.
Het begint bij een uitgebreide intake over de vacature, het team en de organisatie en een gedetailleerde schets van het gewenste profiel van de nieuwe collega.

Wij houden van snel schakelen en heldere communicatie: goed doordachte vacatureteksten, korte lijnen in ons contact, updates over de voortgang horen bij onze manier van werken.